skip to Main Content

Zwem BSO

Voor kinderen vanaf 4 jaar verzorgen wij in BSO tijd de mogelijkheid voor het volgen van zwemlessen voor het zwem-ABC. Uw kind gaat vanuit school naar de BSO locatie en wordt ‘s middags naar de Waterhoorn gebracht onder begeleiding van één van onze vaste medewerkers. Na het zwemmen wordt uw kind weer naar de BSO teruggebracht.

Samenwerking BSO Madeliefje en zwembad de Waterhoorn

De kinderen krijgen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes zwemles van een ervaren instructeur en kunnen daarna nog even spelen in het water. Op de website van het zwembad, kunt u lezen hoe de zwemlessen zijn opgebouwd. We raden u aan hiervan kennis te nemen, voordat u uw kind bij de zwem BSO aanmeldt. Vragen en opmerkingen over de zwemlessen zelf dienen rechtstreeks met het zwembad te worden opgenomen. Er zijn geregeld kijkdagen, zodat u de vorderingen van uw kind kunt volgen. Ouders die niet aanwezig zijn, kunnen via het leerlingvolgsysteem op de website de vorderingen van hun kind zien.

Afzwemmen

Eén maal per 4 weken is er gelegenheid tot afzwemmen voor het A-diploma. U wordt hierover vooraf via een briefje door het zwembad geïnformeerd.

Back To Top